top of page

ONZE MOOIE VAKANTIEWONING

Met veel trots zijn wij in 2019 begonnen met een nieuwe uitdaging, de verhuur van de voormalige schaapskooi op het erf! Een opknapbeurtje was nodig, wat resulteerde in een volledige restauratie. Uiteindelijk is deze prachtige vakantiewoning hier ontstaan. De woning is monumentaal erfgoed, wat er voor zorgt dat alle nostalgische elementen intact zijn gebleven. Zo is bijvoorbeeld de voederbak met een knipoog verwerkt in het keukenblok. Bij binnenkomst voelt de woning warm en huiselijk aan, er hangt net als op de rest van het erf, een nuchtere sfeer en past daarom ook zo goed bij ons! 

De jacht is voor ons een belangrijk en terugkerend thema. Onze honden lopen regelmatig langs en laten zich graag verwennen. Maar ook in het huisje vind je de elementen uit de jacht terug, alles vormt samen een gezellig geheel. Onder het motto:

VOEL JE THUIS, WEG VAN HUIS

 

DE SERVICE

De vakantiewoning vormt met alle voorzieningen een huiselijk geheel, waar zeker genoten kan worden. Er kan overnacht worden door maximaal 4 personen. Via de trap klim je zo in een heerlijke boxspring, maar ook de comfortabele slaapbank op de begaande grond kan worden gebruikt als een heerlijk bed. De keuken is ruim, met een grote eethoek waarin gezellig gegeten kan worden. Er is WIFI en een TV om van de dagelijkse nieuwtjes op de hoogte te blijven. Verder ligt het huisje op het erf van de boerderij, met een eigen parkeerplaats en terras die uitkijkt op de Tankenberg. Tussen de weilanden, in alle rust, maar toch dichtbij op steenworp afstand van alle voorzieningen uit de stad. 

Middel 1.png

SCHOONMAAK 

De woning is door ons schoon gemaakt bij aankomst, het is van alle gemakken voorzien. Na vertrek zullen wij voor het wasgoed zorgen!

PARKEREN

Op de boerderij is genoeg plek, vlak naast de woning, om de auto's te parkeren. 

INRICHITNG

Met de karakteristieke elementen van de voormalige schaapskooi en de moderne draai, vormt het geheel zich tot een warm en huiselijke woning

 WIFI INBEGREPEN

Natuurlijk & vanzelfsprekend. 

DE KOSTEN

De vakantiewoning is te huur voor alle tijdsbestekken, we verhuren het dan ook per dag! 

In de vakantie periodes en op feestdagen rekenen wij een toeslag. Hieronder vind je een overzicht. 

EEN NACHT

De vakantiewoning wordt verhuurd per nacht, € 119,-

WEEKEND 

Van vrijdag tot maandag - 3 nachten, € 289,- 

MIDWEEK 

Om nog iets langer te kunnen genieten - 4 nachten, € 369,- 

WEEK 

Voor het optimale vakantie gevoel - 7 nachten, € 619,-

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Wil je gezellig komen genieten van de vakantiewoning, neem gerust contact op! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden in de agenda. 

IN DE OMGEVING

In de Twentse omgeving is van alles te doen...het ondernemen van activiteiten, maar ook om te genieten van de rust. De vakantiewoning Lemselermaten ligt tussen de bruisende stad Oldenzaal en het rustige dorp Weerselo, waar alle nodige voorzieningen te vinden zijn. 

Op steenworp afstand is de kunststad Ootmarsum te vinden, waar excentrieke kunstgalerijen, bierbrouwerij of gezellige cafeetjes een mooie aanvulling op de dag kunnen vormen. In onze buurtgemeenschap zijn ook vele activiteiten te ondernemen, dit kunnen wij eventueel bij de buren voor jullie afstemmen voor jullie komst..."Twentse Noaberschap" noemen we dat. De buurman heeft een prachtig bedrijf in het verhuren van echte oldtimer - brommers. Een dagje "Brommers Kiekn" is dan ook een erg leuke activiteit. Verder kan er ook bij aankomst voor fietsen of E-Bikes worden gezorgd. 

In de omgeving zijn namelijk rustgevende wandel- of fietsroutes te vinden. De eerste zie je al bij het opendoen van de gordijnen: 'de Tankenberg'.

In de vakantiewoning liggen folders en flyers met meer informatie! Nu al enthousiast? Neem gerust contact met ons op. 

 

ootmarsum.jpg
Foto rene.jpg
tankenberg.jpg
wandelroute.jpg

PRACHTIGE WANDELROUTES 

KUNSTSTAD OOTMARSUM

NATUURGEBIED TANKENBERG

NOSTALGISCHE ACTIVITEIT: BROMMERS KIEKN

logodef.png
bottom of page